grbic-vanja.jpg

Donatorski webinar sa Vanjom Grbičem

Kongresni edukativni centar u saradnji sa Strukovnim udruženjem policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs" 26.04.2020  od 17:00h organizuje Donatorski motivacioni webinar sa našim proslavljenim odbojkašem, Vladimirom Grbićem, preko programa "Zoom''. Na webinaru će se prikupljati sredstva za naše heroje u borbi protiv korona virusa. 

Cilj ovog webinara je da se prikupe sredstva za pomoć onima koji su najviše stradali u borbi protiv korona virusa, medicinskim radnicima, vojsci i policiji. 
 U doba korone motivacija je više nego potrebna da bismo se održali u ovim teškim vremenima i nastavili dalje putem uspeha. Na tom putu će nam pomoći i naš proslavljeni odbojkaš, a danas motivacioni govornik, Vladimir Grbić. 
 Kroz interakciju sa predavačem imaćete priliku da saznate sve što vas zanima o uspehu i motivaciji za postizanje uspeha.


O predavaču: 
 Vladimir Vanja Grbić je jedan od naših najboljih odbojkaša svih vremena. Sa reprezentacijom je osvojio 14 medalja. Proglašen je 2000. godine za najboljeg sportistu Evrope. Član je odbojkaške kuće slavnih. Danas Vladimir ima svoju školu odbojke i jedan je od najvećih motivacionih govornika na našim prostorima. 


 Kongresni edukativni centar realizuje ovu akciju u saradnji sa Strukovnim udruženjem policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs", koje će biti zaduženo za podelu donacija onima kojima je to najpotrebnije.Da biste se prijavili na webinar potrebno je da uplatite donaciju od najmanje 200 dinara na tekući račun: 

Primalac: 
Strukovno udruženje policijeT
ekući račun 285-2225090000015-47 
Svrha uplate: Donacija za naše heroje 

Kada izvršite uplatu, potrebno je da nam slikate uplatnicu i zajedno sa popunjenom prijavom pošaljete: Link za prijavu na webinar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiJR44QQOWYTa1nzMDMkOaFhZMLSUzHGr0n75p1KZxnl-SuQ/viewform 

Webinar se održava preko programa ''ZOOM''. Kada se prijavite dobićete link za učešće na webinaru.

Powered by WebExpress