20191002_131122.jpg

Poseta učenika MC Vision škola


Kongresni edukativni centar je 02.10.2019. organizovao radionicu o organizovanju i organizovanosti i radionicu o razgovoru za posao za učenike srednje škole MC Vision. Radionice je držao direktor Kongresnog edukativnog centra, Dejan Škobić. Radionica je realizovana na inicijativu profesora ove škole: Ninoslava Vitoševića, Uroša Zavarka i Stefana Obradovića. 


''Učenicii su imali prilike da steknu znanja o organizovanju događaja, liderstvu, brentiranju i ličnom organizovanju u vezi sa akcijama koje sprovode. Cilj je bio da im se približe iskustvena znanja u vezi sa radionicama koje smo organizovali'', izjavio je Dejan Škobić, direktor Kongresnog edukativnog centra.

''Praksa obilaska institucija, organizacija i firmi pokazala se kao vrlo uspešna i korisna za učenike naše škole, koji pored teorijskog znanja dobijaju na taj način i praktično znanje koje će im služiti u budućnosti'', zaključuje Ninoslav Vitošević, profesor MC Vision škole. 


Kongresni edukativni centar veliku pažnju posvećuje mladima. Do sada smo organizovali više događaja koji su posvećeni mladima. 

Powered by WebExpress