Pripreme_stori1.jpg

Pripreme za pravosudni - peti ciklus 06.10.2021. 

Rešili ste da položite Pravosudni ispit?Na pravom ste mestu!Kec grupa vas poziva na peti ciklus priprema za polaganje pravosudnog ispita koji počinje od 06. 10. 2021. Na pripremama ćete steći znanja i veštine neophophodne za polaganje pravosudnog ispita. Tokom tri meseca predavanja na raspolaganju vam je preko 180 časova iz svih sedam oblasti koje se polažu na pravosudnom ispitu, radionice o pisanju presuda, konsultacije sa predavačima i konstantna podrška našeg pravnog tima u vidu saveta, konsultacija i materijala koji olakšavaju pripremu za pravosudni.

                                                                                  Na koji način se realizuju pripreme? 

Predavanja se održavaju online, putem platforme ”Zoom”. radnim danima od 17:00h do 21:00h (više u agendi). Pošto je većina naših polaznika zaposlena na ovaj način smo prilagodili termin predavanja njihovom radnom vremenu.Svakom predmetu posvećujemo veliku pažnju, pa predavanja po predmetu traju od pet do osam dana, u zavisnosti od obima materije.Tokom predavanja imate mogućnost da postavite pitanja predavaču koji će vam razjasniti sve nedoumice u vezi materije koja se predaje. 

Polaznica našeg četvrtog ciklusa je ovako prokomentarisala učešće na pripremama:”Ove pripreme su u meni probudile volju za učenjem i radom na sebi. Nakon odslušanih predavanja imam potpuno drugačiju sliku o pravosudnom ispitu. Problem je u strahu koji se javlja kod svih nas i parališe nas. Pripreme u znatnoj meri smanjuju strah, a pojačavaju volju za napretkom i učenjem. Organizacija nastave je na najvišem nivou, izbor predavača perfektan, a podrška koju nam organizatori pružaju je neprocenjiva. Za mene je ovo fenomenalno iskustvo, zlata vredno. Predavači su potpuno posvećeni, a njihov cilj da nam na najbolji i najzanimljiviji način izlože materiju je, iz mog ugla, u potpunosti ostvaren. Na meni je da ove divne ljude, koji su nam omogućili sve ovo, obradujem položenim pravosudnim ispitom”. – Jelena Mitić

                                                                                                                                      Šta ćete dobiti na pripremama za Pravosudni? 

                                                                                                                                                          1. Znanje 

Pripreme za pravosudni smo koncipirali tako da obuhvataju kompletnu materiju iz svih sedam oblasti uz posebnu pažnju koju poklanjamo oblastima koje su najvažnije na Pravosudnom ispitu, kako u Novom Sadu tako i u Beogradu. Predavači će vam u okviru predavanja posebnu skrenuti pažnju na te oblasti kojima trebate najviše da se posvetite.Predavači na našim pripremama su istaknute sudije i profesori sa preko 20 godina iskustva u oblasti u kojoj drže predavanja. Znanje će vam preneti na pitak i razumljiv način, pa će vam predavanja biti jasna bez obzira da li imate predznanje. S obzirom da se pripreme organizuju online umeće prenošenja znanja je u ovom konceptu veoma važno kako bi se polaznicima držala pažnja tokom četiri sata predavnja i zbog toga se naše online pripreme ne razlikuju od priprema uživo.  


                                                                                                                                               2. Ključne informacije 

Često je najveći izazov kandidata koji polažu pravosudni ispit ”iz čega da učim”. Pravosudni ispit sačinjava sedam ispita, krijerijumi su različiti po gradovima i odborima, kao i literatura koja je potrebna za spremanje pravosudnog ispita.Često su polaznici u nedoumici da li da polažu u Novom Sadu, jer su stekli pogrešna uverenja da je u jednom ili drugom gradu teže ili lakše. Sve nedoumice i konkretne savete o polaganju pravosudnog ispita naš pravni tim će tokom pripremne nastave podeliti sa vama. Nakon što se završe pripreme naša saradnja se ne završava, jer mi sa našim polaznicima delimo sve informacije o Pravosudnom ispitu, kako zvanične tako i proverene insajderske informacije koje polaznicima znače prilikom pripremanja i polaganja Pravosudnog ispita.


                                                                                                                                                    3. Konsalting 

 Tokom predavanja, ali i nakon njega možete se obratiti predavačima za sva pitanja koja budete imali u vezi sa materijom. Takođe, možete da kontaktirate i naš pravni tim za sva pitanja koja imate u vezi pravosudnog ispita.Naš tim ličnog razvoja Vam stoji na raspolaganju u vezi svih psihološko-motivacionih poteškoća koje možete imati tokom spremanja pravosudnog ispita i neposredno pred polaganje. Često će vas mučiti pitanja pitanja ”da li sam to dobro naučio/la”, ”šta ako padnem” ili konstatujete da ”nećete položiti”. Naš tim ličnog razvoja će vam pomoći da se motivišete za učenje, steknete samopouzdanje i na ispit izađete puni vere da ćete položiti. Od vašeg nastupa na pravosudnom ispitu često zavisi da li ćete položiti i zato smo tom delu posvetili posebnu pažnju.Za naše polaznike kreiramo zatvoreno Viber grupu u okviru koje mogu da razmenjuju informacije i materijale u vezi Pravosudnog ispita, a ”Kafica sa pravnicima” je poseban događaj koji organizujemo za naše polaznike kako bi se i uživo upoznali i ostvarili nove kontakte i saradnje.


                                                                                                                                4. Članstvo u Loyalty klubu Kec grupe 

 Nakon što se prijavite na pripreme pružamo vam mogućnost besplatnog učlanjenja u loyality klubu Kec grupe u kojem ćete steći mnoge kontakte i ostvarili velike pogodnosti u vidu besplatnih predavanja i popusta za naše događaje.  


                                                                                                                                         5. Predavači na pripremama: 

Prof. dr Predrag Jovanović, profesor na doktorskim studijama Pravnog fakulteta u Beogradu 
Ivana Josifović, sudija Višeg suda u Novom Sadu 
Prof. dr Slavko Đorđević, profesor na Pravnom fakultetu u Kragujevcu 
Danijela Dukić, sudija Privrednog apelacionog suda u Beogradu 
Prof. dr Darko Simović, profesor na PA u Beogradu

Prof. dr Zoran Tomić, profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu

                                                                                                                                                    Cena: 

                                                                                                                                              48.000 din. 
                                                                                                                           -20% za prvih deset prijavljenih 

                                                     Plaćanje može da se izvrši na pet mesečnih rata bez kamata, a termine dospeća dogovaramo u skladu sa vašim mogućnostima. 


                                                                                                                              Broj mesta je ograničen. 
                                                                                                                                Prijavite se na vreme:  

                                             https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTWMUqCrkUX-Tj2-ddpfmRMpmrNn8yFyiwPixK7HrXM7nXmw/viewform 


                                                                                                Više informacija na: 061/255-07-03 ili na mail: kecgrupa@gmail.com 

Powered by WebExpress